Bavarski-pereci2

Bavarski pereci: Omiljeno slano pecivo

Bavarski pereci, savršeno sjajne smeđe glazure, mekani i hrskavi istovremeno, omiljeno su slano pecivo. ‘Bretzel’ je originalno nastao u Bavarskoj, a mi donosimo recept kako ga pripremiti doma u pećnici.

Diskont-Stanic-Tagliatelle-s-gljivamaA

Tagliatelle sa šampinjonima i pancetom

U ona jednostavnija, a uvijek fina jela zasigurno ulazi i kremasta tjestenina s omiljenim gljivama i pancetom. Kombinacija šampinjona i vrganja dati će jesensku notu ovom jelu. Ususret jeseni uz fini recept Tagliatelle sa šampinjonima i pancetom.

Diskont-Stanic-Philadelphia-juha-od-cikle-cover

Hladna juha od cikle s Philadelphia krem sirom

Osim što ju možete ispeći pa uz sir jesti kao salatu ili ju pak skuhati, začiniti i spremniti za zimnicu, od cikle možete skuhati i juhu. Siromašna kalorijama, a bogata šećerima, odlična je za punjenje snage i detoksifikaciju, a njena intenzivna ljubičasta boja dat će vam dodatni pogon! I u najgorim uvjetima, juha od cikle podiže raspoloženje i duh.

Diskont-Stanic-Krakovi-za-peku

Morska delicija: Krakovi za peku s krumpirom

Volite jela ispod peke, a ne znate kako ih ispravno pripremiti? Ako još niste isprobali krakove za peku, nemojte čekati jer će vas oduševiti mekoćom mesa kojeg upotpunjuju okusi mladog krumpira, mrkve i luka. Mirisi i okusi ljeta i u vašem domu! Donosimo recept koji će zasigurno oduševiti sve oko vas.