POST-cover-bozicni-kolaci-bakina-kuhinja

Za slatka remek-djela kao iz bakine bilježnice: BAKINA KUHINJA

Bakina kuhinja

Za slatka remek-djela kao iz bakine bilježnice

Domaće je uvijek „in“. Orahnjače, breskvice, torte i pite koje su naše bake vrijedno mijesile još prije 50 ili više godina čuvajući tako tradiciju od zaborava i istovremeno nas oduševljavale okusima, i danas caruju blagdanskim stolovima. Za sve zaboravljene bakine bilježnice, izaberite proizvode naše robne marke Bakina kuhinja.

Domaće slastice su ona točka na i ( ili bolje rečeno, šlag na tortu ) cjelokupne kulinarske prezentacije. I zato svaka domaćica dobro zna koliko je bitno uvijek imati kvalitetne sastojke i provjerenu recepturu. Uostalom, blagdani su idealno vrijeme da uživamo u najukusnijim i visokokvalitetnim slasticama. Idealna baza tih vrhunskih užitaka su proizvodi Bakina kuhinja čiju ponudu između ostaloga,  čini niz proizvoda za kuhanje, pečenje i spremanje kolača – margarin, ulje, preljevi, smrznuto voće.

bozicni-kolaci-bakina-kuhinja-keksi-margarin-za-kolace-i-kuhanje

Bakina kuhinja

Margarin
za kolače i kuhanje

Margarin za kolače Bakina kuhinja dolazi u pakiranjima od 250 i 500 grama te sadrži smanjeni udio masti i nezaobilazni je sastojak svih slastica. Bilo da ga koristite u biskvitima ili kremama, nećete pogriješiti. Idelana je i za prhka tijesta i najfinije keksiće. Punoća okusa i podatnost činit će vaše slastice nezaboravnima. Baš kao i bakine nekada. 

bozicni-kolaci-bakina-kuhinja-smrznuto-voce-visnja

Bakina kuhinja

Smrznuto
voće

Smrznuto voće Bakina kuhinja dolazi u pakiranju od 400 grama i četiri okusa: šumsko voće, višnja, malina i jagode. Istraživanja su pokazala da je smrzavanje najbolji oblik konzerviranja hrane. Upravo iz tog razloga danas možemo imati na jelovniku velik izbor voća i dok nije u sezoni.

bozicni-kolaci-bakina-kuhinja-Desertni-preljevi-torta

Bakina kuhinja

DESERTNI
PRELJEVI

Desertni preljevi Bakina kuhinja idealan su izbor za sladolede, palačinke, torte ali i za fritule i vruće čokoladne napitke i kave. Dolaze u pakiranju od 1 kilogram te u šest okusa: čokolada, bijela čokolada, jagoda, karamela, nugat i šumsko voće.

bozicni-kolaci-bakina-kuhinja-cremino-za-slag

Bakina kuhinja

CREMINO
ZA ŠLAG I KOLAČE

Poboljšana nova receptura Cremina za šlag i kolače daje mu postojanost i idealnu čvrstoću koja traje dugo nakon posluživanja, a jednostavna i brza priprema spašavaju stvar u situacijama kada treba ukrasiti ili doraditi veće količine kolača ili krema. Svidjet će vam se i njegova primjena – naime, odličan je za pripremu i ukrašavanje slastica, voćnih salata i napitaka. Zbog svog praktičnog pakiranja s čepom lako se dodaje u smjese i sigurno čuva u hladnjaku u slučaju kada niste potrošili cijelo pakiranje. Ovo je također proizvod na biljnoj bazi, a dolazi u pakiranjima od 500 i 1000 mililitara

bozicni-kolaci-bakina-kuhinja-cremino-za-slag-mini-cake

kolači

POTRAŽI
JOŠ INSPIRACIJE

Ovo su nezaobilazne delicije za vaš ovogodišnji blagdanski stol jer uz proizvode Bakina kuhinja vaši blagdanski kolačići bit će jednostavno nepogrešivi. Potražite još sastojaka kako biste upotpunili Vaše slastice.

Želimo vam sretne i ukusne blagdane!

Print Friendly, PDF & Email
Tags: No tags