za-site-K12-07

Stigao je novi katalog Diskonta Stanić – uživajte u mediteranskim okusima do 3. srpnja!

Stigao je novi katalog Diskonta Stanić Uživajte u mediteranskim okusima do 3. srpnja!

Ljeto je vrijeme kada uživamo u laganim, svježim i ukusnim jelima, a Diskont Stanić vam donosi novi katalog pun mediteranskih delicija. Ponuda traje do 3. srpnja, stoga imate dovoljno vremena da iskoristite ove fantastične popuste i uživate u bogatstvu okusa.

Naš katalog donosi najbolje od mediteranskih specijaliteta poput svježe mozzarelle, ukusne mortadele, raznovrsnih tjestenina, te vrhunskih sireva poput Grana Padana i Iberica. Ne zaboravimo ni neizostavno maslinovo ulje, masline, te smrznutu ribu koja će oduševiti ljubitelje morskih plodova.

Iz ponuda izdvajamo: Barilla umak s bosiljkom 400 grama za 1,99 eura, Mortadela narezana 200 g za 2,49 eura, Scotti riža arborio 1 kg za 3,79 eura, Kapari u octu 680 g za 4,99 eura, Crnilo sipe 500 g za 10,99 eura, Tartufata 500 g za 12,99 eura, Aceto balsamico 500 ml za 2,49 eura, Extra djevičansko maslinovo ulje 1 litra za 9,99 eura. Ne propustite i Istarske pljukance 500 g za 3,29 eura, Dagnje meso smrznuto 1 kg za 6,49 eura, Njoki smrznuti 1 kg za 1,99 eura.

Za ove vruće dane pripremili smo i bogatu ponudu sladoleda koji će vas osvježiti i zasladiti. Uživajte u omiljenim okusima kao što su Snickers, Kik Kat, Monte, Milka i mnogi drugi.

Lijepo vrijeme nas zove da provodimo više vremena na otvorenom uz roštilj, a naš novi katalog ima sve što vam je potrebno za savršen grill party. Pronađite ćevapčiće, kobasice i razne umake koji će zadovoljiti sve vaše goste.

Posjetite nas na jednoj od 30 lokacija diljem Hrvatske. Ne propustite priliku za vrhunski gastronomski doživljaj!

Vidimo se u Diskontu Stanić!

Print Friendly, PDF & Email
Tags: No tags