POST-cover-Diskont-Senna

SENNA -vodeći stručnjak za margarine, ulja i umake

novo u ponudi

SENNA - vodeći stručnjak za margarine, ulja i umake

Svoju ponudu najkvalitetnijih umaka i ulja proširili smo još jednim novim brandom – SENNA.

Svi ljubitelji kvalitete u ovim renomiranim proizvodima zasigurno će pronaći inspiraciju za brojne gurmanskih specijalitete. SENNA je tradicionalna austrijska tvrtka i vodeći stručnjak za margarine, ulja i umake. Mnogobrojni proizvodi rade se na najsuvremenijim sustavima, a uspjeh je potkrijepljen s 90 godina iskustva i aktivne predanosti. Riječ je o brandu koji ispunjava obećanje: pouzdana kvaliteta po atraktivnoj cijeni! Korištenjem Senna proizvoda za ukrašavanje i dopunjavanje vaših jela znači vrhunski okus koji će se svidjeti vašim gostima.

Od ovog mjeseca na našem web shopu u ponudi ćete imati čak 15 novih proizvoda poput ulja za prženje, majoneze, kečapa, senfa, tartara i nekoliko vrsta umaka u različitim gramažama prilagođenim malim i profesionalnim kupcima.

Senna-ulje-za-przenje

kvalitetna ulja

PRŽITI MOŽETE,
ALI ISPRAVNO

Senna je oduvijek bila stručnjak za masti i ulja. Sva Senna ulja za prženje proizvedena su u Austriji od visokokvalitetnih čistih biljnih ulja. Nije svatko profesionalac za prženje, ali svatko može spremati pržena jela kao profesionalac korištenjem premium proizvoda i pridržavajući se nekoliko zlatnih pravila za prženje. 

Senna-umaci

neobični umaci

ZA GURMANSKE
KREACIJE

Korištenjem ukusnih Senna umaka za ukrašavanje i dopunjavanje vaših jela znači vrhunski okus koji će se svidjeti vašim gostima. U ponudi je 6 umaka u praktičnoj ambalaži od 700 g i to: burger umak, coctail umak, BBQ umak, grill umak, češnjak umak i curry umak.

Senna-umaci-klasicini

prepoznatljiv okus

KLASIČNA
LINIJA

Majoneza punog okusa, ketchup s visokim udjelom rajčica, pikantni senf i aromatični tartat proizvodi su prvoklasne kvalitete koji će vas oduševit.

Senna-umaci-eco2

najbolji okus

ECO
LINIJA

Sa svojim posebno odabranim sirovinama i minimalističkim dizajnom, eko linija oduševljava pekare i kuhare širom svijeta.

Diskont-Stanic-horeca-Senna-umaci

odlična

PROMO
CIJENA

Iskušajte nove Senna proizvode po promi cijeni. Potražite sve proizvode u najbližem Diskontu Stanić ili u našem webshopu horeca.hr.

Print Friendly, PDF & Email
Tags: No tags