Diskonti2

Tko smo

VODEĆI DISTRIBUTER
DOMAĆIH I SVJETSKIH BRENDOVA

Kompanija Stanić osnovana je 1994. godine u Zagrebu. Vodeći je distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda prisutan na hrvatskom tržištu sada već 28 godina. Lidersku poziciju kompanija Stanić izgradila je prije svega kontinuiranim ulaganjima u razvoj distribucijske mreže kroz regionalne centre smještene u najvećim gradovima Hrvatske (Zagreb, Rijeka, Pula, Zadar, Split, Dubrovnik i Osijek) te stalnom edukacijom zaposlenika, praćenjem najmodernijih organizacijskih procesa te poštujući visoke standarde poslovanja. Uz široki asortiman visokokvalitetnih proizvoda i kompletnu uslugu logistike podržanu snažnom distribucijskom mrežom, glavne odrednice poslovanja su i vlastiti pogoni za proizvodnju i pakiranja hrane te vlastiti maloprodajni lanac.

naše

VRIJEDNOSTI

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO

Već više od 25 godina prisutni smo na tržištu.

NAŠE ROBNE MARKE

Prepoznatljive i izrazito prihvaćene - vrhunske kvalitete.

VLASTITI POGON

Pakirnica - pogon za proizvodnju i pakiranje delikatesa.

LOGISTIČKA MREŽA

Brza i pouzdanu dostava iz čak 7 logističkih centara.

Dosljednost

KONTINUIRANO ULAGANJE
I STALNA EDUKACIJA

Otvaranjem prvog maloprodajnog centra, u travnju 1996. godine u Zagrebu, započet je razvoj vlastite maloprodajne mreže. Do sada je otvoreno 32 maloprodaje, a u planu je daljnje širenje u svim gradovima Hrvatske. U Diskontima Stanić možete pronaći veliki izbor visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda, usmjerenih malim, ali i HoReCa kupcima uz stalno nadopunjavanje ponude ovisno o potrebama i željama kupaca. Razvili smo posebnu ponudu za HoReCa kupce koja obuhvaća velika pakiranja smrznutih i nesmrznutih prehrambenih proizvoda te poluprerađevine za gastronomske specijalitete kao i individualna pakiranja za hotelske goste. Diskonti Stanić u ponudi imaju prepoznatljive i izrazito prihvaćene vlastite robne marke, ali i snažne brandove visoke kvalitete i konkurentne cijene. Orijentacijom na svakog pojedinog kupca želimo stvoriti dugoročne poslovne odnose koji se temelje na inovacijama u pružanju usluga te prilagodbi tržištu i individualnim potrebama klijenta, a sve u svrhu unaprjeđenja poslovanja. Cilj je osigurati kompletnu uslugu svakom kupcu kroz nacionalnu pokrivenost, široku ponudu i konkurentne cijene. Diskonti Stanić osim bogate ponude po povoljnim cijenama pružaju i osjećaj ugodne kupnje za sve naše zadovoljne kupce.

Diskont Stanić

U BROJEVIMA

0
Artikakla
0
Vlastitih robnih marki
0
Distribucijskih centara
0
Maloprodaje

naši

KANALI PRODAJE

diskont-stanic-veleprodaja3

Veleprodaja

Reatail i HoReCa
diskont-stanic-maloprodaja

Maloprodaja

33 trgovine u Hrvatskoj
diskont-stanic-webshop-horeca2

WEB SHOP

horeca.hr
Diskont-Stanic-horeca

naša

ONLINE
TRGOVINA

Daljnjim razvojem tehnologije i samim zahtjevima tržišta, razvili smo i našu online trgovinu. Jednostavna, sigurna i poudana kupovina iz vašeg doma.