Bakina-kuhinja-pita-cover

NOVO IZ BAKINE KUHINJE! Pite po originalnoj bosanskoj recepturi

Novo iz Bakine kuhinje

Pite po originalnoj bosanskoj recepturi

Naša robna marka Bakina kuhinja preko 13 godina donosi u vaše kuhinje okuse kao iz stare bakine bilježnice. Slatka i slana jela koje su naše bake vrijedno kuhale čuvajući tako tradiciju od zaborava i danas nas sve oduševljavaju i svi ih obožavamo. Domaća, tradicionalna kuhinja jedan je od ključnih elemenata u predstavljanju bogatstva naše zemlje i naslijeđa. Domaći okusi su pak ona točka na i cjelokupne kulinarske prezentacije. I zato svaka domaćica dobro zna koliko je bitno uvijek imati kvalitetne sastojke i provjerenu recepturu. Obiteljska druženja su idealno vrijeme da ukućanima servirate najukusnija jela. Idealna baza tih vrhunskih užitaka su proizvodi Bakina kuhinja, koji između ostalog, čini niz proizvoda za kuhanje, pečenje i spremanje raznih jela – margarini, ulja, šlag, smrznuto voće i povrće, ajvari…

Bakina-kuhinja-pita

Bakina kuhinja

BEZ PUNO MUKE
– PITE KAO BAKINE!

U sklopu robne marke Bakina kuhinja na tržište smo plasirali nove brzo smrznute pite. Sirnica, Krumpiruša te za ljubitelje slatkoga Pita s višnjama. Pite su rađene po tradicionalnoj bosanskoj recepturi, te je dovoljno 20-ak minuta u pećnici da se pohvalite da ste ih sami napravili po starom bakinom receptu. Proizvodi su pažljivo napravljeni u Bosni i Hercegovini, pri čemu su korišteni samo odabrani sastojci i tradicionalna receptura.

Kada ih jednom probate, mekane, pune nadjevom i sočne Bakina kuhinja smrznute pite postat će neizostavan dio vašega stola. Ono što je odlično, osim što će oduševiti ljubitelje slatkog i slanog, možete ih pripremati kada god poželite bez puno muke.

Bakina-kuhinja-pite-sirnica-krumpirusa-s-visnjama

probaj

BAKINE
BAKINE PITE

Pite Sirnica, Krumpiruša i Pita s višnjama, dolaze u pakiranju 600 g. Lako se pripremaju i oduševljavaju sve svojom hrskavošću i bogatim punjenjem. Potražite 6 komada originalnih bosanskih pita za 15,99 kn!

Bakina kuhinja pite kojima ćete sve oduševiti!

Print Friendly, PDF & Email
Tags: No tags