za-site-K05-06

NOVI KATALOG – USUSRET USKRSU, 14.03. – 01.04.

Novi katalog - 14.03 - 01.04.

USUSRET USKRSU

Stiglo nam je vrijeme pripreme za nadolazeće uskrsne blagdane, stoga novim katalogom donosimo brojne inspiracije za vaš blagdanski stol.

Blagdani su ona rijetka prilika da okupimo svoje najmilije i s njima uz bogat stol proslavimo zajedništvo. Dok planirate i čekate svoje drage prijatelje i obitelj da dođu na još jedno druženje uz mirisnu šunkicu i fine kolače prelistajte naš novi katalog i otkrijte bogatu ponudu po odličnim cijenama.

U katalogu ćete pronaći bogatu ponudu smrznute ribe i povrća za post, poput oslića, lignje, bakalara, srdela, gambera, škampi i hobotnice. Izbor je uistinu velik. Izdvajamo: bakalar filet 1 kilogram za 9,49 eura, dagnje meso 1 kilogram za 6,29 eura i plodovi mora 1 kilogram za 6,49 eura.

Kuhana ili pečena, šunka je neizostavni dio ovog blagdana pa naša posebna ponuda uključuje i odličnu dimljenu ili rolanu šunkicu, također po akcijskoj cijeni od 6,99 eura za kilogram.

Osim ukusne šunke, obiteljski doručak možete obogatiti slasnim zalogajima koje ćete birati iz velike ponude šunki, pršuta, buđole, namaza i različitih vrsta sireva poput mozzarelle i svježeg sira. Svi proizvodi su svježe narezani i zapakirani u strogim higijenskim uvjetima, a pronaći ćete ih u obiteljskom pakiranju od 500 g, što definitivno jamči bogati stol. A ukoliko vaš ručak ne može proći bez omiljene francuske salate i za to imamo rješenje: Mix povrća 1 kilogram za 1,99 eura, Senna majoneza 1,1 kilogram za 4,49 eura, ali tu su i kiseli krastavci kao i kiselo vrhnje.

 

Naravno, nismo zaboravili niti slatko. Vi se pobrinite za recepte, a mi ćemo za sastojke. Kod nas ćete pronaći šećer, jaja, maslac, margarin, vrhnja za šlag, smrznuto voće, čokoladu za kuhanje, ali i već gotove kolače koje će svakako dobro doći ako želite malo odmora od kuhanja, poput domaće baklave s orasima 500 grama za 3,59 eura.

Uživajte u blagdanima, pripremite sve na vrijeme bez stresa uz odlične ponude iz našeg novog kataloga.

Posjetite nas na jednoj od 30 lokacija diljem Hrvatske.

Print Friendly, PDF & Email
Tags: No tags