Linzeri – tradicionalni božićni kolačići

Linzeri – tradicionalni božićni kolačići

SASTOJCI:

PRIPREMA:

    • Od brašna, margarina, šećera i jaja ručno umijesite tijesto.
    • Zamotajte ga u prozirnu foliju i pustite da se ohladi u hladnjaku otprilike sat vremena.
    • Nakon toga ga izvaljajte, kalupima izrežite oblike, a na jednoj polovici keksića izrežite i rupu u sredini kroz koju će se vidjeti pekmez. Pripazite na to da imate jednak broj cjelovitih i onih s rupama da biste ih kasnije mogli spojiti u parove.
    • Kekse ispecite u pećnici 10 minuta zagrijanoj na 180 stupnjeva. Nakon što ih izvadite iz pećnice, pustite da se ohlade na sobnoj temperaturi, a potom ih spojite uz pomoć pekmeza ili marmelade.
    • Na kraju na njih možete dodati šećer u prahu.

Porcija

Za 10 osoba

Vrijeme pripreme

> 60 min

Težina pripreme

5/10

Facebook
WhatsApp
Email
Print

Search

Primaj novosti!

Saznaj kada su najbolje ponude dostupne!