Diskont-Stanic-Meggle-ledeno-nebo

Kremasti kolač Ledeno nebo uz MEGGLE Creme Patisserie

Kremasti kolač

LEDENO NEBO UZ MEGGLE CREME PATISSERIE

Kremasti kolač za sjajno ljetno osvježenje koje možete dodatno obogatiti sezonskim voćem.

 

Diskont-Stanic-Meggle-ledeno-nebo2

SASTOJCI - Biskvit:

    • 6 jaja
    • 6 žlica šećera
    • 3 žlice ulja
    • 6 žlica brašna

SASTOJCI - Krema: 

    • 4 žlice MEGGLE mlijeka
    • 4 žumanjka
    • 1 vanilin šećer
    • 1 mljevena želatina
    • 15 dag šećera
    • 500 ml MEGGLE Creme Patisseriea
    • MEGGLE šlag u spreju

PRIPREMA:

    • Umutite jaja, šećer i ulje u čvrstu smjesu, isključite mikser, lagano miješajte i dodajte žlicu po žlicu brašna. Tijesto pecite polako na 200 °C.
    • Želatinu namočite u hladno mlijeko desetak minuta da nabubri, žumanjke, šećer i vanilin šećer dobro izradite mikserom i kuhajte na pari, smjesa mora biti čvrsta i glatka.
    • Skinite s vatre i u vruću kremu umiješajte želatinu da se rastopi, ostavite da se ohladi.
    • Umutite Creme Patisserie i dodajte u hladnu kremu, miješajte da se ujednači.
    • Kolač izrežite na kocke i ukrasite ribanom bijelom čokoladom.

Porcija

Za 8 osoba

Vrijeme pripreme

< 60 min

Težina pripreme

5/10

Diskont-Stanic-Meggle-ledeno-nebo-creme-patisserie2

slatki

CREME
PATISSERIE

Trebate li gustu i čvrstu dekoraciju neodoljivog okusa ili dodatak vašim slatkim kulinarskim djelima posegnite za MEGGLE Creme Patisserie pripravkom za šlag s biljnom masti. Idealna je alternativa mliječnom vrhnju za šlag. Pruža sve što vam je potrebno bez dodatnog učvršćivača – veliku količinu nakon umućivanja, savršenu teksturu i neodoljivi okus. Upotrijebite ga za voćne salate, torte, kolače ili kao dodatak svojoj kavi. Lagan i ukusan, MEGGLE Creme Patisserie pripravak za šlag s biljnom masti potražite najbližem Diskontu Stanić ili u našem webshopu horeca.hr 

Tags: No tags