Diskont-Stanic-navijamo-skupa

FINI NAVIJAČKI SNACK za sve tipove navijača

fini

NAVIJAČKI SNACK za sve tipove navijača

Rukometna euforija je na vrhuncu. Hrvatska rukometna reprezentacija prikovala nas je za TV ekrane. Kako bi gledanje utakmica bilo na nivou (i kako bismo što manje grickali svoje nokte, a što više zanimljive snackove) donosimo naš prijedlog - fini navijački snack za sve tipove navijača. Bilo da ste vi domaćin i pripremate teren za svoje goste, bilo da tekme pratite s klincima ili idete kao gostujući tim, pripremite fini navijački snack! Donosimo prijedloge za 5 brzih zalogaja uz svaku tekmu. 

Diskont-Stanic-Amadori-nachos

nzaobilazne

GRICKALICE

Za navijače koji idu u goste kod svojih najdražih.

Nezaobilazne grickalice, čips i tortilje su uvijek pun pogodak! Uz to ne zaboravite i kartone cuge za osvježenje između golova!

Diskont-Stanic-Amadori-kanape

zanimljivi

NAVIJAČKI
CANAPE

Za navijače koji su u žurbi i nemaju vremena za duge pripreme i detalje.

Za takve navijače pripremili smo svježe narezane suhomesnate proizvode koje je dovoljno samo otvoriti, odabrati najdraži kruh i spremni ste za navijačko ludilo!

Diskont-Stanic-navijamo-skupa-hrenuvke-u-lisnatom

brze

HRENOVKE
U LISNATOM

Za navijače koji se za svaku tekmu pripremaju na vrijeme i koji su spremni upaliti i pećnicu kako bi gledali utakmicu uz finu hranu.

Razvaljajte lisnato tijesto i izrežite ga na trakice. Omotajte svaku hrenovku tijestom. Posložite na pleh kojeg ste obložili papirom za pečenje. Premažite ih jajem, posolite i po želji pospite sezamom. Pecite u zagrijanoj pećnici na 220°C 15-ak minuta.

Diskont-Stanic-Amadori-krilca

pikantna

PILEĆA
KRILCA

Ukoliko ste tip navijača koji je jednako zainteresirani za rukomet, ali i za gurmansku ponudu onda su pikantna pileća krilca idealan izbor za vas.

Ovaj tip navijača voli pikantne okuse i bira smrznuta Amadori pileća krilca u pakiranju od 700 g koja su jako jednostavna za pripremu i nakon kojih ćete doslovno polizati prste!

Diskont-Stanic-Amadori-cevapi

sočni

TRAVNIČKI
ĆEVAPI

Ukoliko ste tip navijača koji je jednako zainteresira za rukomet, ali i za gurmansku ponudu onda su travnički ćevapi idealan izbor za vas.

Ovaj tip navijača voli sočne okuse i bira smrznute Travničke ćevape u pakiranju od 1 kg koja su jako jednostavna za pripremu i nakon kojih ćete doslovno polizati prste!

Diskont-Stanic-navijamo-skupa-katalog

katalog

NAVIJAJMO
SKUPA

Opasno dobra ponuda u svim Diskontima Stanić i u našem webshopu! Nabavi sve namirnice po super cijenama i budi pobjednik u svojoj kuhinji!

Print Friendly, PDF & Email
Tags: No tags