Iz našeg vlastitog pogona za rezanje i pakiranje sireva već više od 12 godina stižu sirevi pod našom vlastitom robnom markom – Buco sirevi. Liniju čine polutvrdi i tvrdi sirevi različitih intenziteta okusa i aroma, ali i pakiranja. Osim izvrsne kvalitete i delikatesnog okusa, svi sirevi odličan su izbor, bilo da je riječ o samostalnim obrocima ili pak kao tajni sastojak u kulinarskim kreacijama. Vjerujemo da će istinski ljubitelji sira i oni koji će to tek postati prepoznati ove sireve kreirane s puno ljubavi.
Tvrdi sir od kravljeg mlijeka za istinske siroljupce i prave gurmane. Intenzivnu žutu boju i prepoznatljiv okus dobiva tijekom 6 mjeseci zrenja. Kremoznost i punoća ovog sira izbalansirana je laganim voćnim okusom.
Delikatesni tvrdi sir od ovčjeg mlijeka. Sir iznimne kvalitete, zrelog i izrazito aromatičnog okusa. Savršeno se sljubljuje uz med, voće i čašu crnog vina.
Tvrdi masni sir od kravljeg, kozjeg i ovčjeg mlijeka. Dobiven kombinacijom tri vrste mlijeka u idealnom omjeru dobiva se sirna delikatesa izvanrednog okusa i teksture te slojevitog i aromatičnog okusa. Sirna delikatesa proizvedena po tradicionalnoj španjolskoj recepturi.
Tvrdi sir od kravljeg i ovčjeg mlijeka. Njegova izražena aroma i okus privući će istinske ljubitelje i poznavatelje sireva. Idealan je izbor za predjelo uz dobar pršut i masline.
Polutvrdi sir od kravljeg mlijeka. Riječ je o popularnom siru koji je svoje ime dobio po gradu Goudi na zapadu Nizozemske. Idealan izbor svakog dobrog sendviča jer se zbog svoje blage arome idealno sljubljuje uz ostale sastojke. Njegova kulinarska primjena zaista je šarolika.
Polutvrdi sir od kravljeg mlijeka koji nosi ime po malom lučkom nizozemskom gradu Edamu. Tijesto mu je svijetlo žute boje bez kore. Miris mu je blag i neutralan. Idealno paše uz krekere i fini kruh za doručak ali koristi se i kod pripreme različitih salata i toplih umaka. Oni odvažniji kombinirat će ga uz voće poput breskve, marelice i jabuke.
Omiljeni i jedan od najpopularnijih sireva na svijetu. Originalni irski crveni cheddar idealan je izbor za burgere ali i ostala topla jela, poput tjestenine sa sirom, sendviča i tosta. Proizveden od vrhunskog kravljeg mlijeka po tradicionalnoj recepturi.
Polutvrdi sir od kravljeg mlijeka karakteristične slatkaste arome. Posebnom metodom sazrijevanja ovaj sir dobiva svoje velike i prepoznatljive rupice.
Polutvrdi sir od kravljeg mlijeka. Jedinstvenog lagano začinjenog okusa i s prepoznatljivim rupicama ljubimac je istinskih ljubitelja sireva. Riječ je o nizozemskom siru napravljenom po uzoru na švicarski Emmentaler. Tijekom zrenja dobiva rupice te glatku i žutu koru. Okus mu je sladak s blagom voćnom notom.
Budite kreativni, neka vaše plate izgledaju zanimljivo, lijepo i bogato, pune okusa i aroma. Sireve servirajte ga uz fini kruh, komadiće sušenog i svježeg voća i povrća, vino ili pak budite hrabriji pa ga poslužite uz med i džem. Osim kao predjelo može se servirati i kao desert nakon ukusne večere.
Neka druženja budu neponovljiva uz prave delikatesne sireve i čašicu vina i razgovora. I mali savjet za kraj: za potpuni užitak sir izvadite iz hladnjaka najmanje pola sata prije posluživanja.
Budite kreativni, neka vaše plate izgledaju zanimljivo, lijepo i bogato, pune okusa i aroma. Sireve servirajte ga uz fini kruh, komadiće sušenog i svježeg voća i povrća, vino ili pak budite hrabriji pa ga poslužite uz med i džem. Osim kao predjelo može se servirati i kao desert nakon ukusne večere.
Neka druženja budu neponovljiva uz prave delikatesne sireve i čašicu vina i razgovora. I mali savjet za kraj: za potpuni užitak sir izvadite iz hladnjaka najmanje pola sata prije posluživanja.