Diskont-Stanic-Planinski-sir1

BUCO SIREVI: Ovo proljeće uživamo u planinskom siru!

Buco sirevi

Ovo proljeće uživamo u planinskom siru!

Stiže nam, po mnogima, najljepše doba godine, a to znači da smo u potrazi za finim i razigranim delikatesama koje ćemo poslužiti svojim bližnjima.

Za prave siroljupce i istinske gurmane predstavljamo tvrdi Planinski sir od najkvalitetnijeg kravljeg mlijeka.

Diskont-Stanic-Planinski-sir3

pikantnog okusa

PLANINSKI TVRDI SIR

Pod našom vlastitom robnom markom Buco sirevi nalazi se jedan od naših najpoznatijih proizvoda, Planinski tvrdi sir, kojeg ovisno o vašim potrebama u našem vlastitom pogonu za rezanje i pakiranje hrane pripremamo u varijantama: kolut, polovinka, četvrtinka i narezani trokutići.

Intenzivnu žutu boju i pikantan okus dobiva tijekom nekoliko mjeseci zrenja. Kremoznost i punoća izbalansirana je laganim voćnim okusom.

Servirajte svojim gostima najfinije plate gdje će ovaj sir dominirati jer će zbog svog ugodnog okusa odlično pristajati uz mesne nareske i ostale delicije koje ćete uz njega servirati.

delikatesni sir za

NEPONOVLJIVA
DRUŽENJA

Budite kreativni, neka vaše plate izgledaju zanimljivo, lijepo i bogato, pune okusa i aroma. Servirajte ga uz fini kruh, komadiće sušenog i svježeg voća i povrća, vino ili pak budite hrabriji pa ga poslužite uz med i džem. Osim kao predjelo može se servirati i kao desert nakon ukusne večere.

Neka druženja budu neponovljiva uz pravi delikatesni sir i čašicu vina i razgovora.

I mali savjet za kraj: za potpuni užitak sir izvadite iz hladnjaka najmanje pola sata prije posluživanja.

Diskont-Stanic-Planinski-sir5
Diskont-Stanic-Planinski-sir4

jedan od

NAJPRODAVANIJIH
SIREVA

Planinski sir do 03. ožujka potražite po akcijskoj cijeni u svim našim trgovinama, ali i na web shopu. Birajući ovaj sir ostat ćete oduševljeni njegovom teksturom i osebujnim okusom. Obavite svoju kupnju što prije i uvjerite se zašto je ovo jedan od naših najprodavanijih sireva u paleti od 50 različitih vrsta sireva koje nudimo.

Print Friendly, PDF & Email
Tags: No tags