Diskont-Stanic-Brokula

Brokulom protiv stresa i starenja!

otkrij kako

Brokulom protiv stresa i starenja!

U svijetu koji se sve više brine za svoju uravnoteženu prehranu Bonduelle nudi povrće dostupno tijekom cijele godine s ciljem razvijanja kulture jedenja povrća kroz brza i zdrava jela. Danas predstavljamo rješenje za brza fina i zdrava jela korištenjem Bonduelle smrznute brokule.   

Brokula potječe s područja Mediterana, pa tako njen naziv dolazi od talijanske riječi 'brocco', koja u prijevodu znači grančica ili mladica, stoga će biti idealan izbor u popularnoj mediteranskoj kuhinji. Prednosti korištenja brokule u jelima su mnogobrojna, a izdvajamo samo neke od njih. Dostupnost tijekom cijele godine, brza i jednostavna priprema, praktično pakiranje bez otpadaka, visoka kvaliteta proizvoda i kontrolirano podrijetlo. Oduševit ćete se pripremajući jelovnik zdrave prehrane. Brokula kao prilog, varivo od brokule, tjestenina s brokulom,... kulinarske kreacije su mnogobrojne i prepuštamo ih Vama.

Brojna istraživanja su pokazala da je razlika između smrznute i svježe brokule minimalna. Prehrambena vrijednost smrznutog povrća vrlo je dobra budući je vrijeme od berbe do zamrzavanja svedena na minimum – svega nekoliko sati, a metodom brzog zamrzavanja sačuvani su svi nutrijenti.

Diskont-Stanic-Brokula-juha

saznajte

KAKO SE
KUHA BROKULA?

Proizvod prije pripreme nije potrebno odmrzavati, dovoljne su 4 minute kuhanja u slanoj vodi ili 8 minuta pečenja u pećnici kako bi dodali malo zelenila na tanjurima.

Brokula je nevjerojatan sastojak, ali zašto je ne bi ponudili i u koktelima i smoothijima? Pomiješajte ju s voćem i otkrijte koliko ta vitaminska bomba može biti ukusna!

Za kreativnije kuhanje s puno boja pripremite još danas kvalitetno Bonduelle povrće te si dozvolite da budete dio obitelji najboljih i očarate svoje goste.

Diskont-Stanic-Brokula-smoothie

osvježi se uz

ZELENI
SMOOTHIE

Smrznuta brokula obogatit će tvoj smoothie svojom intenzivnom bojom i hranjivim sastojcima. Idealna kombinacija za ljeto. 

Sastojci

  • 30 g smrznute brokule 
  • 1 žličica meda
  • 1 banana
  • 150 do 200 ml bademovog mlijeka
  • sezam

Priprema

Stavite sve sastojke u blender i dobro izmiješajte. Na kraju dodatno ukrasite sezamom.

Diskont-Stanic-Brokula-cvjetaca-royal-mix

probaj

BONDUELLE
POVRĆE

Bonduelle Brokula dolazi u praktičnom pakiranju od 2,5 kg, očišćeni lijepi cvjetovi brokule idealne veličine i boje odmah su spremni za vaše kulinarske ideje. Brokula je izuzetno bogat izvor hranjivih tvari, konzumiranjem brokule potičemo naš mezabolizam. Zbog svih hranjivih tvari, vitamina i minerala koje sadrži, redovita konzumacija brokule odlično je oružje u borbi protiv stresa. 

Probaj i ostalo povrće iz obitelji Bonduelle.

Print Friendly, PDF & Email
Tags: No tags