Riječ je o obiteljskom poslu pokrenutom davne 1853. godine, danas čak 169 godina kasnije Bonduelle je postao vodeći svjetski proizvođač prerade povrća. Od 1995. godine Bonduelle je prisutan na hrvatskom tržištu donoseći konzervirano i smrznuto povrće najviše kvalitete.
Cjelokupna Bonduelle proizvodnja organizirana je tako da osigurava zdrave, ukusne proizvode netaknute prehrambene vrijednosti. Kako bi to postigli, Bonduelle primjenjuje stroga pravila koja se odnose na sve proizvodne faze kako bi osigurali besprijekornu kvalitetu svojih proizvoda.
Starbucks Frappuccino – recept za najbolju ledenu kavu koju ste ikad isprobali! Pogledaj postupak pripreme sve tri varijante ledene kave.
Na veselo uskršnje jutro, osim klasičnog blagdanskog doručka, pripremite i vesele i fine Zeko hop uskršnje palačinke i oduševite vaše mališane, ali i one malo starije.
Deserti s jagodama gotovo pa nam ne mogu dosaditi. Slasni su, jednostavni za napraviti, većina u njima uživa, a donose nam i dašak osvježenja. Stoga uživaj u proljeću i probaj ovaj brzi i fini recept. Proljetna rolada od jagoda i Philadelphia krem sira. Jednostavna, lagana, proljetna, može li bolje?
Kako obogatiti uskršnji stol brzo, fino i dekorativno:? Jednostavno! Pripremite uskršnja punjena jaja. Kako bi bila još zanimljivija, obojajte ih u ružičasto.
Mnogima se čini da je jestivo cvijeće moderni hit koji se u kulinarstvu pojavio u proteklih nekoliko godina, ali istina je potpuno suprotna. Cvijeće je na tanjuru prisutno stotinama godina, posebno u nekim egzotičnim kuhinjama, poput azijskih. Jestivo cvijeće odlično se slaže uz razne vrste deserata, a ovaj put isprobajte ga u kombinaciji s brzim i jednostavnim kolačem…
Vjerujemo da smo svi već pripremali različite vrste riba u pećnici, a što je s liganjama? Zašto ne biste i njih pripremili na ovaj način. Jednako su ukusne kao da ih pržite na ulju, a ipak ih pripremate u jednoj laganijoj varijanti. Dodate li im krumpir, vino i mediteranske začine vjerujemo da će ovo postati vaša nova omiljena verzija.