Riječ je o obiteljskom poslu pokrenutom davne 1853. godine, danas čak 169 godina kasnije Bonduelle je postao vodeći svjetski proizvođač prerade povrća. Od 1995. godine Bonduelle je prisutan na hrvatskom tržištu donoseći konzervirano i smrznuto povrće najviše kvalitete.
Cjelokupna Bonduelle proizvodnja organizirana je tako da osigurava zdrave, ukusne proizvode netaknute prehrambene vrijednosti. Kako bi to postigli, Bonduelle primjenjuje stroga pravila koja se odnose na sve proizvodne faze kako bi osigurali besprijekornu kvalitetu svojih proizvoda.
Tople, hrskave panirane rolice od zottarella sira omotanog finom dimljenom šunkom, naš su adut za sva okupljanja za stolom. Odlične su baš u svako doba dana – za doručak, kao snack za užinu ili za večeru!
Musaka je jelo koje se odavno udomaćilo u našim kuhinjama. Doduše, u malo drugačijem obliku koji se razlikuje od tradicionalnog. Najpoznatija varijanta musake je ona koja dolazi iz Grčke i Turske, a priprema se s patlidžanima te junetinom ili janjetinom, a mi donosimo recept za jednostavnu i finu musaku s Bonduelle povrćem.
Ako niste ljubitelj zelenih salata i volite probavati nove okuse, onda je ova bogata salata s kus-kusom i Philadelphia sirom, koja će vas držati sitima cijeli dan, kao stvorena za vas.