Bakalar, kralj Badnjaka
Na Badnjak se tradicionalno jedu posni obroci od ribe, a upravo je bakalar jedna od najpopularnijih namirnica. Miris sušenog bakalara često je intenzivan i ne odgovara svima, ali i za to imamo rješenje u obliku smrznutih fileta bakalara.
Kada je u pitanju Božićni ručak, tri slijeda su imperativ.
Za predjelo poslužite plate
Uz vrhunske namirnice već narezane i spremne za slaganje ne morate gubiti dodatno nepotrebno vrijeme na pripremu već možete u par jednostavnih koraka pripremiti platu koja će izgledati neodoljivo. U našoj ponudi možete pronaći sve što možete zamisliti, od gurmanskog pršuta, pancete, kulena i zimske salame pa sve do raznih vrsta sireva, od onih delikatesnih tvrdih pa sve do mozzarelle i fete.
Glavno jelo
Za glavno jelo biramo hrskavu i sočnu patku koju ćete poslužiti s povrćem kuhanim na pari, mlincima ili pekarskim krumpirom.