Katalog-bozic

Blagdani iz snova!

pripremi se za

ZA BLAGDANE IZ SNOVA

Pripreme za blagdanske dane u punom su jeku. S novim posebnim izdanjem božićnog kataloga koji traje od 10. prosinca pa sve do 06. siječnja donosimo proizvode uz koje će vaš Božićni stol izgledati kao iz najljepše božićne bajke.

Bakalar, kralj Badnjaka
Na Badnjak se tradicionalno jedu posni obroci od ribe, a upravo je bakalar jedna od najpopularnijih namirnica. Miris sušenog bakalara često je intenzivan i ne odgovara svima, ali i za to imamo rješenje u obliku smrznutih fileta bakalara.

Kada je u pitanju Božićni ručak, tri slijeda su imperativ.

Za predjelo poslužite plate
Uz vrhunske namirnice već narezane i spremne za slaganje ne morate gubiti dodatno nepotrebno vrijeme na pripremu već možete u par jednostavnih koraka pripremiti platu koja će izgledati neodoljivo. U našoj ponudi možete pronaći sve što možete zamisliti, od gurmanskog pršuta, pancete, kulena i zimske salame pa sve do raznih vrsta sireva, od onih delikatesnih tvrdih pa sve do mozzarelle i fete.

Glavno jelo
Za glavno jelo biramo hrskavu i sočnu patku koju ćete poslužiti s povrćem kuhanim na pari, mlincima ili pekarskim krumpirom.

Diskont-Stanic-Bozicni-stol
Diskont-Stanic-Kolaci

slastice

NAJSLAĐI DIO
BOŽIĆNE GOZBE

Domaće je uvijek „in“, kolači koje su naše bake vrijedno mijesile još prije 50 ili više godina čuvajući tako tradiciju od zaborava i istovremeno nas oduševljavale okusima, i danas caruju blagdanskim stolovima. Bez dobrog deserta ni jedan obrok nije potpun stoga zavirite u slatke stranice našeg božićnog kataloga posvećen sastojcima za najfinije kolače.

Želimo vam sretne i ukusne blagdane!

Print Friendly, PDF & Email