fbpx

Stanić d.o.o.kao vodeći distributer prehrambenih proizvoda za restorane pruža Vam mogućnost da kod kuće spremate jednako ukusna i fina jela kao u restoranu.

Zašto bi ste kupovali mala pakiranja kada su velika puno ekonomičnija?

Kupujte veća pakiranja jer osim što su financijski isplativija omogućuju Vam i rjeđe posjete trgovini i više uživanja s najbližima.

 

Iz naše ponude, izdvojili bismo kartone mlijeka 12/1, suncokretovog ulja 15/1 i margarina Bakina kuhinja 500 g u pakiranju od čak 20 komada. I više nego dovoljno za vrhunske slastice tokom cijele godine.

Potražite i tjesteninu Bakina kuhinja – pakiranje od 3 kg, maslinovo ulje od 3 L i ili velike konzerve i staklenke raznih salata, povrća i umaka od 2350 g

Osim osnovnih namirnica, ne zaboravite jesti raznovrsno. Kvalitetnom prehranom jačamo naš imunitet. Stoga su nam bitne sve nutritivne vrijednosti koje ostaju u smrznutim proizvodima. Uz to jako su praktična za doziranje i imaju dugi rok trajanja. Izdvajamo, smrznute ribe u kilskim pakiranjima, od skuše, pastrve, brancina, orade… Također ne zaboravite i našu veliku ponudu lignji, hobotnica, kozica..

 


Za one koji vole malo drugačiju, a praktičnu kuhinju, imamo horeca tortilje promjera 25 cm i čak 30 cm, u pakiranju od čak 18 komada. Više nego dovoljno za pravi tortilja party. Osim što su praktične, nude nam i mnoštvo kombinacija. Više recepata potražite OVDJE.

Naročito smo ponosni na našu veliku ponudu povrća vrhunskih brendova. Potražite, blitvu, brokulu, cvjetaču, mahune, šumske gljive i veliki izbor raznoraznih mixeva i kombinacija povrća. Dodatni plus kod smrznutog povrća je da nema čišćenja, sjeckanja i nepotrebnih ostataka.


U našoj redovnoj ponudi potražite i široku ponudu smrznutog krumpira. Od ploški, pekarskog krumpira, kroketa ili klasičnog pommes fritesa od 2.5 kg. Uz to predlažemo i vrhunske Sarajevske ćevape od 1 kg i originalni Sarajevski somun, koji je pravljen po originalnoj recepturi. U pakiranju je čak 5 somuna od 230 g. Više nego dovoljno za pravi obiteljski ručak.

Mi se veselimo našem sljedećem ručku, a Vi?

Napravite mjesta u frižideru i posjetite nas u najbližem Diskontu Stanić i uvjerite se u našu veliku i bogatu ponudu!

Dodatni plus!
S obzirom na situaciju, otvorili smo i naš ugostiteljski horeca webshop fizičkim osobama. Tako od sada sve ove artikle i još puno više možete naručiti i uz udobnosti Vašeg doma putem našeg WEBSHOPA na horeca.hr

* Zbog povećane potražnje prehrambenih namirnica ne garantiramo dostupnost svih proizvoda.
*Webshop je trenutno dostupan za područje Zagreba, Zagrebačke i Splitsko-dalmatinske županije.