fbpx

Doživite autentične pekarske kreacije u vlastitoj kuhinji. Svježa tijesta Wewalka izrađena su od najfinijih sastojaka kako bi vam pomogla da brzo i jednostavno pripremite nadahnute recepte sa savršenim rezultatima.


Riječ je o austrijskim proizvodima vrhunske kvalitete. Prije više od 30 godina g. Wewalka počeo je prodavati tradicionalne kolače svoje obitelji u maloj pekari izvan Beča. Glas o njegovim ukusnim proizvodima brzo se širio. Na zahtjev nekih svojih vjernih kupaca g. Wewalka povremeno bi davao ostatke svog tijesta, omogućujući im pečenje vlastitih peciva kod kuće. Nije prošlo puno vremena prije nego su se na kraju svakog radnog dana stvarali redovi i svi su tražili ostatke tijesta. Tako je rođena ideja o stvaranju i prodaju svježeg tijesta kao gotovog proizvoda.


Danas je Wewalka još uvijek obiteljska tvrtka vođena strašću za dobrom hranom. Koristi samo najkvalitetnije sastojke i sve svoje proizvode proizvodi čistom i obnovljivom energijom. Dobra hrana čini puno za nas. Zadovoljstvo pripreme i konzumacije dobre hrane ono je što okuplja ljude.

Pripremljena na tradicionalan način koristeći autentične recepte koji su se tijekom vremena usavršavali – Wewalka nudi specijalna tijesta za svaku priliku. Od klasične pizze do slatkih peciva.


TIJESTO ZA PIZZU

Svježe tijesto za pizzu dolazi već s papirom za pečenje. Na vrh tijesta stavite svoje omiljene sastojke ili ga preklopite i napunite. Bez obzira kako pripremite pizzu krajnji rezultat biti će odličan!
Naša preporuka, svakako je pizza s pršutom i rikulom koji su uvijek odličan spoj! Originalan recept za Wewalka Pizzu s pršutom potražite OVDJE.

Izvor: wewalka.us


LISNATO TIJESTO

Svježe lisnato tijesto dolazi u savršenoj debljini i već na papiru za pečenje. Samo izrežite i preklopite željeno tijesto, dodajte svoj omiljeni nadjev i uživajte! Savršeno je za slatka i slana peciva, uključujući štrudle, pite, kolačiće. Osim toga, idealan je za grickalice poput sirnih prutića. Neponovljivi klasik, s Wewalka lisnatim tijestom, sigurno će oduševiti sve Vaše goste! Originalan recept za Wewalka Štrudlu s jabukama potražite OVDJE.

Izvor: wewalka.us


Wewalka svježa tijesta potraži i u našem webshopu, a samo ovaj mjesec imamo promo akciju i uz svaku narudžbu poklanjamo Wewalka - tijesto za pizzu. 

Tijesto za pizzu,
400 g

Lisnato tijesto,
400 g


Wewalka promo akciju imamo i u svim našim Diskontima!
Wewalka tijesto za pizzu 1+1  GRATIS za samo 4.99 kn!