fbpx

Pikantna pizza

Sastojci

1 Wewalka Tijesto za pizzu
2 pikantne kobasice
200 g umaka za pizzu
150 g naribanog Mozzarella sira
4 tanko narezane slatke crvene, žute i narančaste paprike
1/2 žličica sušene ljute papričice
100 g svježeg rikule

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 220 °C.
  2. Zagrijte tavu na vatri srednje jačine, ogulite i ispecite kobasice. Maknite tavu s vatre.
  3. Izvadite Wewalka Pizza tijesto iz hladnjaka i odmotajte ga.
  4. Umak za pizzu ravnomjerno rasporedite po cijeloj površini.
  5. Posipajte naribani sir, rasporedite kobasice i paprike po želji te začinite sa sušenom ljutom papričicom.
  6. Pecite 15-20 minuta dok kora ne poprimi zlatnu boju i sir se u potpunosti rastopi.
  7. Za kraj podignite okus pizze sa svježom rikulom.

Dobar tek!

Wewalka tijesto za pizzu je od kvasca s dodatkom suncokretovog, maslinovog ulja i soli.

Originalni recept potraži na: Wewalka - Pikantna pizza