fbpx
MARS SLADOLEDI

NOVO!
SNICKERS WHITE SLADOLED


Počastite sebe i svoje najbliže novim okusima sladoleda Snickers – nema ničeg boljeg od opuštanja uz hladni desert na sunčan dan. Nova Snickers sladoledna linija čeka vas u svim našim Diskontima i u našoj web trgovini horeca.hr


SNICKERS SLADOLED

Ovo je idealno vrijeme da malo uredite svoje balkone, terase ili dvorišta, izvadite iz spremišta stolce i jastučiće. Pustite suncu da podigne raspoloženje, a sebe i svoju obitelj počastite odličnim novim sladoledima!

Bez obzira slavite li možda rođendan, uspješno završenu školsku godinu ili jednostavno sunčan dan, sladoled je uvijek dobra ideja. Pogotovo ako je riječ o neodoljivim Snickers sladoledima.

Snickers je dio poznate Mars obitelj (Mars, Twix, Bounty i M&M), a zahvaljujući globalnoj popularnosti, dobio je svoju sladolednu liniju koja će vas oduševiti. Ova slatka fantazija načinjena od hrskavog kikirikija, nježne kremaste karamele i pjenaste nugat kreme skrivenih ispod debelog omotača najukusnije čokolade, još je bolja u ledenoj varijanti. Odnosno, toliko je dobra da ćete se u nju zaljubiti već na prvi griz, na prvo hrskanje sočnog čokoladnog omotača.

Ako ste već imali prilike uvjeriti se u neodoljiv okus klasičnog Snickers sladoleda s mliječnom čokoladom, odlična je vijest da od sada možete pronaći i varijantu s bijelom hrskavom čokoladom, ali i na popularnom štapiću s mliječnom čokoladom dodatno obogaćenom komadićima kikirikija. Ova dva noviteta zasigurno će vrlo brzo dobiti svoje poklonike te uživanje u Snickersu podići na posve novu razinu.

MARS SLADOLEDI

Požuri i pronađi SNICKERS WHITE SLADOLED po promotivnoj cijeni u najbližem Diskontu Stanić!

 

                SNICKERS WHITE SLADOLED
                44.6  mL        8.00 kn        4.99 kn


Ako nemaš naš Diskont u svom gradu ili jednostavno voliš online shopping iz udobnosti svoga doma SNICKERS WHITE SLADOLED možeš pronaći i u našem webshopu