fbpx
Odgovorno nastavljamo sezonu roštilja stoga smo i ovaj put odabrali Vaše adute za najbolji roštilj.
Vrhunski Sarajevski ćevapi, pripremljeni od junetine po originalnoj sarajevskoj recepturi i najbolji par uz njih svakako je Sarajevski somun!

Priprema Sarajevskih somuna po tradicionalnoj recepturi prenosi se s generacije na generaciju i zato je za somun najvažnije tko ga je napravio. Pravi somun mogu spremiti samo pravi majstori! Po tradicionalnoj recepturi i uz poštivanje najviših higijenskih standarda, Klasovi majstori pekari za vas spremaju Sarajevski somun. 

Sa željom da našim potrošačim omogućimo dostupnost tradicionalnih somuna, u našoj redovnoj ponudi imamo dubokozamrznute somune. Zamrznuti somun dostupan je u praktičnom pakiranju od čak 5 somuna (5x230 g), a za njegovu pripremu potrebna je samo jedna minuta u mikrovalnoj ili tri minute u pećnici.

Jednostavno i lako dobijete svježe i ukusne somune, s pravim okusom tradicije.

Sarajevski ćevapi,
Junetina, 1 kg

Sarajevski somun,
5x230 g


Osim naše klasično dobre i već prepoznate ponude vrhunskih proizvoda, imamo i VELIKU NOVOST! Kao što već znate, postali smo glavni distributeri sladoleda vrhunskih brendova za Hrvatsku (a i šire), te Vas stoga svaka dva tjedna častimo vrhunskim sladoledima, pa promo cijenama!

Promo sladolede pronađi na zadnjoj strani kataloga, a više o njima možeš saznati i na našoj novoj web stranici posvećenoj sladoledima - sladoledi.hr


Jednostavno, prelistaj katalog i saznaj sve vrhunske akcije na jednom mjestu

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to dFlip 3D Flipbook WordPress Help documentation.

 

ALI, ni to nije sve! SAMO ovaj katalog smo pripremili i super ponudu 2.99!!!