fbpx

Fitness-Carpaccio

Sastojci

50 g rikule
2 kruške srednje veličine
40 g oraha
1 pakiranje (250 g) Zottarella rolica Classic
3 žlice svijetlog balzamičnog octa
2 žlice orahovog ulja
3 žlice brusnica iz staklenke
sol, papar

Priprema

  1. Rikulu očistite, operite i dobro ocijedite.
  2. Kruške operite, narežite na četvrtine, izvadite jezgru s košticama, a četvrtine narežite na tanke ploškice.
  3. Nasjeckajte orahe.
  4. Zottarella rolicu ocijedite i narežite na tanke ploškice.
  5. Posložite ploškice Zottarelle i kruške na velikom pladnju i ukrasite rikulom i orasima.
  6. Od balzamičnog octa, orahovog ulja, brusnica, soli i papra napravite umak i ravnomjerno ga raspodijelite po carpacciu.

Dobar tek!

Izvorni recept potraži na: Zott - Fitness-Carpaccio